FAQ

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op "start cursus" om aan de slag te gaan.

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video's via Chrome of Firefox te bekijken.

De gehele opleiding bestaat uit 10 theorielessen; Klauwbekappen, Aflammeren, Huisvesting en voeding, Organisatie en activiteiten, Bedrijfsmanagement en verzekeren, Scheren, Gezondheid, Natuurbegrazing en beheer , Wetten en regelgeving en het Werken met honden.

JA, bij elke module die een bepaald onderwerp van de opleiding behandelt kun je, na het voltooien van de module, een certificaat verkrijgen. Indien alle 'online' modules en de praktijk workshops zijn gevolgd , krijg je van ons het Diploma die bij de opleiding Schaapherder hoort. Let wel: deze opleiding is niet officieel erkend!

Dat kan onderaan elke les maar ook rechtstreeks via de mail (info@schapenhoeve.nl ) of via de app (groepsapp of privé), 06-52466124.

De meeste praktijklessen worden bij ons in Eibergen gegeven. Deze praktijk workshops kunnen via onze webwinkel op https://schapenhoeve.nl/diensten ingekocht worden. Er zijn meerdere dagen per jaar mogelijkheden om diverse praktijklessen te volgen.

Nee, dat is niet verplicht maar ook niet perse noodzakelijk.

Ja, na elke gevolgde workshop krijg je een certificaat.

Ja dat mag. Als je meer ervaring wil opdoen mag je zo vaak je wil inschrijven voor een workshop maar vol is vol.

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

Neem contact op

© 2020 Schapenhoeve V.O.F. - Powered by Maatos